Specialist in vastgoedleads

Diensten

Vastgoedleads.nl vindt kopers of huurders voor vastgoed. En wij vinden bedrijfsruimte en beleggingspanden voor wie daar naar op zoek is. Onze actieve marktbenadering, het grote netwerk en zoekbestand en onze samenwerking met lokale NVM-makelaars creëert een unieke combinatie die resultaat oplevert. 

Ons team brengt huurders, kopers en vastgoedobjecten samen. Onze gerichte marketing en actieve (online) marktbenadering levert de leads op die verhuurders en eigenaren zoeken. Daarvoor gebruiken we creatieve strategieën, online campagnes en slimme tools. Bovendien zetten we ons brede netwerk in en beschikken we over een gevarieerd zoekersbestand.

We werken samen met lokale NVM-makelaars. Dat betekent dat je profiteert van twee netwerken, namelijk ons (online) netwerk en het lokale netwerk van de makelaar. Samen bundelen we onze marketingkracht met hun (full)service en begeleiding. Het resultaat is een kostenefficiënte aanpak voor alle soorten vastgoedobjecten.

Oplossingen

We zijn er voor wie wil verkopen of verhuren. En voor wie wil kopen of huren. Wij vinden huurders en kopers voor verhuurders en verkopers. En we vinden bedrijfsruimtes en beleggingspanden voor wie wil huren of kopen. Wij realiseren resultaat met een strategie op maat, online campagnes en een proactieve marktbenadering.

Ik wil mijn bedrijfspand verkopen of verhuren

Laat ons de leads aanbrengen die je zoekt. Wij vinden een huurder of koper. Als die zich nog niet in ons gevarieerde zoekersbestand bevindt gaan we actief op zoek met een strategie op maat.

Meer informatie
Ik zoek een bedrijfsruimte of beleggingspand

Wij vinden het beleggingspand dat je wilt kopen, of de bedrijfsruimte die je wilt kopen of huren. Wij kennen de markt, gaan actief voor je op zoek en ontdekken nieuwe kansen. Of plaats eerst een gratis zoekopdracht.

Meer informatie