Objectmarketing

Commercieel vastgoed verkopen of verhuren is maatwerk. Ieder object is anders en heeft een unieke benadering en strategie nodig. Een pand online zetten en afwachten tot er een geïnteresseerde op afkomt, is niet meer van deze tijd. Als pandeigenaar wil je op korte termijn resultaat; leegstand kost immers geld.

Bij Vastgoedleads doen we het daarom anders. Wij zijn gespecialiseerd in het verbinden van vraag en aanbod door gerichte (online)marketing. Voor ieder object bedenken we een maatwerkstrategie: we zetten gerichte campagnes op en benaderen actief potentiële geïnteresseerden. Met deze creatieve en verfrissende werkwijze onderscheiden we ons van de rest van de markt.

Meer informatie

Projectmarketing

Bent u als projectontwikkelaar op zoek naar een marketingpartner? Vastgoedleads ontwikkelt succesvolle maatwerkstrategieën voor projecten. We werken met een vast team van specialisten die u ontzorgen in de volledige projectmarketing. Van impressies, plattegronden en brochures tot conversiegerichte websites, (leadgeneratie)campagnes en een actieve opvolging. Ook kunnen we de volledige verkoop of verhuur verzorgen.

Werkt u al samen met andere partners? Dan kunnen wij de coördinatie van alle marketingactiviteiten op ons nemen. Wij zijn dan het aanspreekpunt voor alle partijen en zorgen dat alles van A tot Z gestroomlijnd loopt.

Meer informatie

Ontwikkeling

Sommige panden zijn lastig te verhuren en hebben een totaal nieuwe invulling nodig. Vastgoedleads transformeert gebouwen en locaties tot succesvolle, eigentijdse concepten. Met onze ervaring en professionele, frisse blik hebben we al meerdere pandeigenaren op deze manier geholpen aan nieuwe huurders. Onze focus ligt op (bedrijfs)verzamelgebouwen en horeca.

Wij ontzorgen u in het volledige traject: denk aan conceptontwikkeling, verbouwing, het vinden van nieuwe huurders en de afhandeling. Afhankelijk van het project kunnen wij ook het beheer verzorgen.

Neem contact op