Bij Vastgoedleads brengen we op een creatieve en vernieuwende manier vraag en aanbod bij elkaar. Bekijk hier wat we voor jou kunnen betekenen. 

Objectmarketing

Het verkopen of verhuren van commercieel vastgoed is maatwerk. Ieder object is anders en heeft een eigen, unieke strategie en benadering nodig. Het online aanbieden van een pand en daarna afwachten is niet meer van deze tijd. Je wilt als pandeigenaar immers op korte termijn resultaat; want leegstand kost geld.

Bij Vastgoedleads doen we het daarom anders. Wij hebben ons volledig gespecialiseerd in het verbinden van vraag en aanbod door gerichte (online) marketing. Voor ieder object bedenken wij een maatwerkstrategie, zetten we campagnes op en benaderen we actief kandidaten voor wie het object interessant kan zijn. Door deze directe sales benadering creëren we een zo groot mogelijk bereik, waarmee we onze scoringskans vergroten en het uiteindelijke gewenste resultaat bereiken. 

Meer informatie

Online verhuurpartner

Heb je een bedrijfsverzamelgebouw of verhuurportefeuille en ben je regelmatig op zoek naar nieuwe huurders? Of zoek je als bedrijfsmakelaar een partner voor het genereren van kwalitatieve aanvragen zodat je zelf succesvol kunt verhuren? Vastgoedleads is dé verhuurpartner voor beleggers, makelaars en ontwikkelaars. Door middel van onze effectieve marketing, uitgebreide zoekersbestand en actieve netwerk, genereren we dagelijks vele leads waarmee we vraag en aanbod samen brengen. Benieuwd wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen? 

Neem contact op

Zoek & Match

Ben je op zoek naar een bedrijfspand of commerciële ruimte? Of ben je juist op zoek naar een koper of huurder voor je pand? Ontdek onze unieke Zoek & Match tool. Ondernemers hebben hier de mogelijkheid om hun uitgebreide zoekopdracht te plaatsen. Vervolgens kan je hier als vastgoedeigenaar, makelaar of ontwikkelaar op reageren. Wij brengen jullie hierna met elkaar in contact. Is er een definitieve match? Dan zorgen wij voor de afhandeling tegen een aantrekkelijk tarief.