Voorstraat 73

4486 AJ Colijnsplaat
Op aanvraag

Omschrijving

Uitgelezen kans voor horecaondernemer!

TE HUUR: Café Juliana, Voorstraat 73 te Colijnsplaat

Nostalgisch (eet)café met inventaris, keuken en aparte vergaderfaciliteit. Dit dorpscafé kent een vaste clientèle. Het biedt plaats aan ca. 50 personen. Aan de karakteristieke en sfeervolle Voorstraat ligt een terras voor ca. 30 personen.

Dit bruine café bevindt zich op loopafstand van de jachthaven (ca. 550 ligplaatsen) aan het grootste en natste natuurmonument van Nederland: Natuurpark Oosterschelde. In het toeristenseizoen is Café Juliana een gewilde pleisterplaats voor de vele fietsers en andere passanten. Dit opent mogelijkheden voor een uitdagende menukaart en voor specialiteiten (saté, biefstuk, pannenkoeken, mossels, enz.).

Woning
Boven het (eet)café bevindt zich een ruime bovenwoning die ook via een aparte opgang aan de achterzijde te bereiken is. Indeling: keuken, woonkamer, slaapkamers, toilet, sanitaire ruimte met douche.  

Centrale ligging 
Colijnsplaat is een toeristisch dorp in de gemeente Noord-Beveland en telt ca. 1600 inwoners. In de loop van de twintigste eeuw was Café Juliana vooral de stamkroeg van vissers, boeren en biljarters. De laatste jaren zijn daar de bezoekers van buiten bijgekomen, die bijvoorbeeld een van de populaire fiets- of wandelroutes volgen. Het etablissement markeert het hart van een historisch dorpje met een officieel beschermd dorpsgezicht en diverse monumenten. Het ligt op korte afstand van winkelsteden zoals Zierikzee, Goes, Middelburg, Veere, en vele toeristische attracties. De afgelopen jaren zijn er inspirerende vernieuwingen gaande, waaronder de bouw van moderne vakantiewoningen en de herinrichting van de Oude Haven.

IN HET KORT
- Unieke kans voor een horecaondernemer met hart voor de zaak;
- Geen bijzondere opstartkosten of investeringen vereist;
- Aantrekkelijke huurprijs;
- Inclusief Pandemie clausule;
- Aanvaarding voor aanvang van het hoogseizoen mogelijk.

Huurprijs: 
op aanvraag 

Disclaimer
Aan deze online presentatie kunnen geen rechten worden ontleent. Verhuur geschiedt onder uitdrukkelijk voorbehoud van goedkeuring eigenaar.  

Kenmerken

overdracht
vraagprijs Op aanvraag
status beschikbaar
aanvaarding direct
bouwjaar 1890
bouw
hoofdfunctie horeca
soort bouw bestaande bouw
onderhoud
onderhoud binnen goed
onderhoud buiten goed
oppervlakten
oppervlakte 135
voorzieningen
indeling en omgeving
ligging in centrum
overige opties

Niet gevonden wat je zocht?

Plaats zoekopdracht

Vraag vrijblijvend meer informatie aan