Veerweg 36

4493 AS Kamperland
Op aanvraag

Omschrijving

TE HUUR: commerciële ruimte in toeristisch gebied

Ben je op zoek naar een winkel of horecaruimte in een druk toeristisch gebied? Ontdek Veerweg 36 in Kamperland. De ruimte is ca. 125 m2 groot en gelegen aan een nieuw ontwikkeld plein in het hart van het dorp. Naast de ruimte is een slijterij, bakkerij met lunchroom en IJssalon, Italiaans restaurant, VVV-inspiratiepunt en een concept-store.

De ruimte en locatie lenen zich uitstekend voor een slagerij, delicatessenwinkel, kledingwinkel, outlet, (lichte) horeca, verhuurbedrijf, pop-up store, kantoorruimte etc. 

OVER
Kamperland is één van de belangrijkste toeristische speerpunten van Zeeland. De ligging aan zowel de zee als het Veerse Meer is uniek. Dat heeft er de afgelopen jaren toe geleid, dat er in de omgeving van het dorp maar liefst 11 bungalowparken, 6 campings, een camperpark en 3 jachthavens zijn verrezen. Kamperland is hiermee een badplaats van formaat en telt ruim één miljoen toeristische overnachtingen per jaar!

Benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact op via info@vastgoedleads.nl

Noot: Verhuurder staat open voor zowel tijdelijke als langdurige initiatieven en wil waar mogelijk met de ondernemer mee denken. 

Kenmerken

overdracht
vraagprijs Op aanvraag
status beschikbaar
aanvaarding direct
bouw
hoofdfunctie winkel
soort bouw bestaande bouw
onderhoud
onderhoud binnen goed
onderhoud buiten uitstekend
oppervlakten
oppervlakte 124
voorzieningen
indeling en omgeving
ligging in centrum
overige opties

Niet gevonden wat je zocht?

Plaats zoekopdracht

Vraag vrijblijvend meer informatie aan