Veerweg 36

4493 AS Kamperland
Op aanvraag

Omschrijving

Kamperland is één van de belangrijkste toeristische speerpunten van Zeeland. De ligging aan zowel de zee als het Veerse Meer is uniek. Dat heeft er de afgelopen jaren toe geleid, dat er in de omgeving van het dorp maar liefst 11 bungalowparken, 6 campings, een camperpark en 3 jachthavens zijn verrezen. Kamperland is hiermee een badplaats van formaat en telt ruim één miljoen toeristische overnachtingen per jaar! Onlangs is de gemeente gestart met de herinrichting van het dorp. Doel daarvan is onder andere het aantrekkelijker maken van het hart van het dorp. Zo worden er allerlei voorzieningen zoals beplanting, bankjes, fietsopstapplaatsen, terrassen en dergelijke gegroepeerd rondom het VVV inspiratiepunt. Recent heeft zich er ook een concept-store gevestigd. Begin 2020 zal er ook een pizzeria komen en een ambachtelijke bakker met lunchroom en ijssalon. Momenteel hebben we nog 1 commerciële ruimte beschikbaar:

Veerweg 36 (voormalige slijterij)

Het pand is ongeveer 120 m2 groot. Deze ruimte biedt uitstekende mogelijkheden voor winkel, kantoor of horeca. Beschikbaar: begin 2020.

Wil je meer informatie over de herontwikkeling van de Veerweg? Of een afspraak inplannen? Bel 0113-405175 of mail info@vastgoedleads.nl. 


Kenmerken

overdracht
vraagprijs Op aanvraag
status beschikbaar
aanvaarding direct
bouw
hoofdfunctie winkel
soort bouw bestaande bouw
onderhoud
onderhoud binnen goed
onderhoud buiten uitstekend
oppervlakten
oppervlakte 124
voorzieningen
indeling en omgeving
ligging in centrum
overige opties

Vraag vrijblijvend meer informatie aan


Jasper Faasse

Jasper Faasse

0113 - 40 51 75