Veerweg 40

Verhuurd

Helaas is dit object verhuurd.

Bekijk aanbod

Omschrijving

Kamperland is één van de belangrijkste toeristische speerpunten van Zeeland. De ligging aan zowel de zee als het Veerse Meer is uniek. Dat heeft er de afgelopen jaren toe geleid, dat er in de omgeving van het dorp maar liefst 11 bungalowparken, 6 campings, een camperpark en 3 jachthavens zijn verrezen. Kamperland is hiermee een badplaats van formaat en telt ruim één miljoen toeristische overnachtingen per jaar! Onlangs is de gemeente gestart met de herinrichting van het dorp. Doel daarvan is onder andere het aantrekkelijker maken van het hart van het dorp. Zo worden er allerlei voorzieningen zoals beplanting, bankjes, fietsopstapplaatsen, terrassen en dergelijke gegroepeerd rondom het VVV inspiratiepunt. Direct daarnaast bieden wij de volgende commerciële ruimtes aan:

Veerweg 42

Winkelruimte van circa 170 m2.

Status: VERHUURD aan aan FairtradeUpgrade conceptstore.

Veerweg 40

Direct gelegen naast het VVV-kantoor. Dit inspiratiepunt ontvangt jaarlijks circa 25.000 bezoekers. Het pand, met een oppervlakte van 120 m2 , wordt zowel binnen als buiten volledig gerenoveerd. Mogelijkheden: horeca, winkel, kantoor. Beschikbaar: eind 2019.

Status: VERHUURDBinnenkort meer over de invulling. 

Veerweg 36 Gedeelte I 

Het linkergedeelte (I) heeft een oppervlakte van ca. 200 m2 en is verhuurd ten behoeve van een winkel met brood en banket. In de ruimte zal tevens een kleine lunchroom/ijssalon worden ingericht. Alle producten worden zelf, ambachtelijk bereid. Het geheel biedt ook nog plaats aan een dependence van POST NL, hetgeen doorlopend de nodige klanten trekt. Terras: ca. 40 m2.

Status: VERHUURD

Veerweg 36 Gedeelte II

Het rechtergedeelte is ongeveer 120 m2 groot. Deze ruimte biedt uitstekende mogelijkheden voor horeca, winkel of kantoor. Beschikbaar: begin 2020. Terras mogelijkheid: ca. 35 m2. 

Status: VERHUURD.

Wil je meer informatie over de herontwikkeling van de Veerweg? Of een afspraak inplannen? Bel 0113-405175 of mail info@vastgoedleads.nl. 

Kenmerken

bouw
hoofdfunctie winkel
soort bouw bestaande bouw
onderhoud
onderhoud binnen goed
onderhoud buiten goed
oppervlakten
oppervlakte 120
voorzieningen
indeling en omgeving
ligging in centrum
overige opties

Niet gevonden wat je zocht?

Plaats zoekopdracht

Vraag vrijblijvend meer informatie aan