Van Beethovenlaan 6

4702 JS Roosendaal
Op aanvraag

Omschrijving

Ben je op zoek naar een (nieuwe) locatie voor je bedrijf? En dit het liefst op een mooie zichtlocatie waar dagelijks veel verkeer langskomt? Ontdek Van Beethovenlaan 6 in Roosendaal.

Iedere dag meer dan 14.000 passanten, vele mensen die gaan sporten bij Anytime Fitness die in het linkerdeel van het gebouw wordt gevestigd en dagelijks tientallen mensen die tijdens het tanken bij Tamoil jouw gevelreclame zien. Zoek je een bedrijfsruimte om te huren, eventueel geheel op maat gemaakt naar jouw wensen? De voormalige Opel garage krijg een make-over en kan hét visitekaartje worden van jouw bedrijf; inclusief parkeermogelijkheden op het terrein aan de achterzijde.

Niet alleen de binnenzijde maar ook de buitenzijde van het gebouw krijgt een metamorfose. De puien worden uitgevoerd in een aluminium kleur (RAL 9007) en de gevelpanelen van Kingspan worden in nagenoeg dezelfde kleur uitgevoerd. De dakbedekking wordt vernieuwd alsmede de lichtstraten in de voormalige werkplaats. Samen met de klinkerbestrating in een roodbruine tint krijgt de Van Beethovenlaan 6 een eigentijdse uitstraling… en het kan zomaar jouw locatie worden!

Roosendaal heeft circa 77.000 inwoners, een groot verzorgingsgebied en ligt gunstig tussen Bergen op Zoom en Breda. Als je vanaf de snelweg A58 naar het centrum van Roosendaal rijdt, dan is de Van Beethovenlaan één van de verbindingswegen. In de directe omgeving zijn twee grote supermarkten, diverse horeca en bushaltes met goede verbindingen naar het treinstation, Breda en Oudenbosch. De afstand tot het centrum van Roosendaal is hemelsbreed minder dan 1 kilometer en de Ringweg van Roosendaal is nog geen 100 meter; dit soort strategische locaties worden steeds zeldzamer.

De voormalige showroom en werkplaats van de Opel garage biedt talloze mogelijkheden qua grootte en gebruiksfunctie. Volgens het bestemmingsplan Burgerhout, vastgesteld op 24-09-2013, heeft deze locatie de enkelbestemming bedrijf-2. Enkele mogelijkheden die het bestemmingsplan toelaten: verhuurbedrijven, opslaggebouwen, autobedrijven, indoor entertainment, catering, theater, evenementenhal, aannemersbedrijven, servicebedrijven, groothandel, bouwmarkt, tuincentra en meer. De hoogte van de bedrijfsruimte varieert tussen de 2,50 meter (straatzijde) en 4,50 meter (achterzijde/parkeerterrein).

Op dit moment zijn er nog 2 units beschikbaar:

Unit 1: ca. 230 m2
Unit 2: ca. 600 m2 (inclusief sectionaaldeur aan de achterkant)

Huurprijs: vanaf € 75.- / m2/ jaar

In het kort

  • Centrale ligging;
  • Uitstekende zichtlocatie met dagelijks 14000 passanten;
  • Voldoende parkeerplaatsen;
  • Turn-key oplevering mogelijk;
  • Samenvoeging mogelijk;
  • Maatwerk bespreekbaar.

Meer informatie of een bezichtiging inplannen? Bel 0113-405175 of mail info@vastgoedleads.nl

Kenmerken

overdracht
vraagprijs Op aanvraag
status beschikbaar
aanvaarding direct
bouw
hoofdfunctie bedrijfshal
soort bouw herontwikkeling
onderhoud
onderhoud binnen goed
onderhoud buiten goed
oppervlakten
oppervlakte ca. 1940 m2
voorzieningen
indeling en omgeving
ligging aan drukke weg
overige opties

Vraag vrijblijvend meer informatie aan


Jasper Faasse

Jasper Faasse

0113 - 40 51 75