Turn-Key Kantoorruimte

4131 NH Vianen
€ 85 /m2/jaar

Omschrijving

Bent u op zoek naar een (nieuwe) kantoorruimte in de provincie Utrecht? Eventueel volledig turn-key en naar wens opgeleverd? Ontdek Lange Dreef 8 in Vianen.

Dit object is gelegen op een toplocatie en bestaat uit een kantoorgebouw en enkele bedrijfsgebouwen. Inmiddels is er ruim 80% verhuurd en zijn er nog slechts 3 kantoorvleugels beschikbaar. De ruimtes zijn momenteel casco en nog naar wens in te vullen. Hierdoor ben je als ondernemer volledig vrij in de indeling van het object en eventuele specifieke afbouweisen.

In het kantoorgebouw zijn o.a. de volgende huurders gevestigd: Incadea Nederland, Heffiq, VG Print, Johnson Factory en SolarEdge.

Vianen is dankzij de centrale ligging in het land, op het kruispunt van de snelwegen A2 en A27, een zeer gewilde vestigingsplaats voor het bedrijfsleven.

Mogelijkheden

Op dit moment is er ca. 1358 m2 kantoorruimte beschikbaar. Ca. 500 m2 op verdieping 1 en ca. 858 m2 op verdieping 2. De ruimtes zijn momenteel nog casco en naar wens in te vullen. Er bestaat een mogelijkheid tot splitsen van de ruimtes en turn-key oplevering.

Daarom huren aan de Lange Dreef 8 in Vianen

  • Turn-Key oplevering mogelijk;
  • Voldoende parkeerplaatsen op eigen terrein;
  • Flexibele huurperioden bespreekbaar;
  • Centrale ligging midden in het land. 


Kenmerken

overdracht
vraagprijs € 85 /m2/jaar
status beschikbaar
aanvaarding direct
bouw
hoofdfunctie kantoor
soort bouw bestaande bouw
onderhoud
onderhoud binnen goed
onderhoud buiten goed
oppervlakten
oppervlakte 1358 m2
kantoor Vanaf 400 m2
voorzieningen
indeling en omgeving
ligging industrieterrein
overige opties
alle overige opties Turn-Key oplevering mogelijk

Vraag vrijblijvend meer informatie aan


Jasper Faasse

Jasper Faasse

0113 - 40 51 75


Locatie en ligging

Het object is gelegen op het bedrijventerrein ‘Hagestein’ te Vianen. Dit bedrijventerrein kenmerkt zich vooral aan een diversiteit aan bedrijfspanden in combinatie met kantoorruimte, showrooms, groothandelsbedrijven, distributiecentra en daarnaast enkele vrijstaande kantoorgebouwen. Enkele toonaangevende bedrijven welke in de directe omgeving zijn gevestigd zijn Makro en Miele.

Vianen is dankzij de centrale ligging in het land, op het kruispunt van de snelwegen A2 en A27, een zeer gewilde vestigingsplaats voor het bedrijfsleven. Daarnaast is het object goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Er bevindt zich een bushalte op enkele minuten loopafstand van het object