Noordstraat 6 en 8

4531 GG Terneuzen
Op aanvraag

Omschrijving

Algemeen
Kom ondernemen in gastvrij Terneuzen! Op een prachtige locatie in het centrum bieden wij twee commerciële ruimten aan die geschikt zijn voor o.a. detailhandel , dienstverlening en horeca. Noordstraat 6 is ca. 125 m2 groot en heeft nog een opslagruimte van ca. 40 m2. Noordstraat 8 is ca. 250 m2 groot, verdeeld over twee splitlevel niveaus. De voorkant van de panden worden volledig gerestyled.  

OVER DE LOCATIE
Rond de Kop van de Noordstraat zijn diverse kantoorgebouwen en de Markt is slechts 100 meter verderop gelegen. Het betreft een strategische locatie met veel ontwikkelingen. Zo komt er naastgelegen een nieuwe commerciële ruimte met 40 appartementen. Dertig meter verder komt het project ‘De Kampanje’, bestaande uit 26 appartementen, de bibliotheek en horeca. De centrale ligging tussen de Noordstraat/Markt, winkelcentrum Schuttershof en het Kennedy Retailpark , is zeer strategisch te noemen. Pak jij deze kans?

OVER TERNEUZEN
De gemeente Terneuzen heeft circa 60.000 inwoners. De economie van deze bloeiende gemeente bestaat onder andere uit de landbouwsector en een sterk ontwikkelde industriezone langs het kanaal van Gent naar Terneuzen. Ten behoeve hiervoor wordt momenteel een nieuwe zeesluis aangelegd, wat zorgt voor veel werkgelegenheid. Terneuzen heeft samen met Vlissingen (North Sea Ports) het tweede grootste havengebied van Nederland. Bij de stad Terneuzen is Dow Chemical met 4000 werknemers de grootste werkgever. De binnenstad heeft een grote ondernemersvereniging en citymarketing Terneuzen zorgt voor de marketing en promotie van de binnenstad. Zowel de inwoners van Zeeuws-Vlaanderen als de Vlamingen weten de stad te waarderen om zijn kwalitatief voldoende en gedifferentieerd winkel- en horeca aanbod. Antwerpen, Gent en de toeristische kuststreek met Knokke-Heist, Cadzand en Blankenberge zorgen voor veel dagjesmensen in en rond deze stad met karakter.

Bestemming 
Het geheel is gelegen binnen het bestemmingsplan Terneuzen Centrum, dat is vastgesteld op 25 juni 2013. Het betreft een brede bestemming waarbinnen detailhandel, dienstverlening, kantoren, horeca (categorie 1), maatschappelijk en cultuur/ontspanning mogelijk is.

Huurprijs:
Noordstraat 6: op aanvraag
Noordstraat 8: op aanvraag 

In het kort:
– Representatieve commerciële ruimte;
– Strategische locatie met rondom vele ontwikkelingen;
– Dichtbij een groot parkeerterrein;
– Eventueel samen te voegen met
– Maatwerk en koop bespreekbaar. 

Zie jij de potentie en wil je meer informatie ontvangen? Neem vrijblijvend contact op via info@vastgoedleads.nl

Kenmerken

overdracht
vraagprijs Op aanvraag
status beschikbaar
aanvaarding direct
bouw
hoofdfunctie winkel
soort bouw bestaande bouw
onderhoud
onderhoud binnen goed
onderhoud buiten goed
oppervlakten
oppervlakte 125
voorzieningen
alle voorzieningen Toilet, systeemplafond, verwarming
indeling en omgeving
aantal bouwlagen 1
ligging in centrum
overige opties

Niet gevonden wat je zocht?

Plaats zoekopdracht

Vraag vrijblijvend meer informatie aan