Garageboxen

4538 BS Terneuzen
Vanaf € 247,- excl. BTW

Omschrijving

TE HUUR | Goed beveiligde XL en XXL garageboxen in Terneuzen

➞ Ideaal als opslagruimte, werkruimte of stalling! Profiteer nu van de eerste 3 maanden huurvrij.

In het kort:

  • Ruime garageboxen van 21 en 29 m² met een doorrijhoogte van respectievelijk 2,40 en 2,90 meter
  • BORG-2 gecertificeerde beveiliging met o.a. inbraak- en brandalarm per box
  • Goed bereikbaar dankzij de ligging op de begane grond
  • Uitstekende vestigingsplek voor klein zakelijke ondernemers en andere ondernemende mensen
  • Uitstekende ligging aan de zuidkant van Terneuzen, vlak bij de Westerscheldetunnel en de uitvalswegen naar Antwerpen en Gent
  • 24/7 toegang met persoonlijke keytag
  • Eigen postbus, sanitaire voorziening en actief parkbeheer

Een veilige plek voor klein zakelijke ondernemers en particulieren

Garagepark Terneuzen bestaat uit 74 nieuw te bouwen garageboxen op het bedrijventerrein Handelspoort aan de zuidkant van Terneuzen. Op het bedrijventerrein zijn vele bedrijven gevestigd waaronder Sligo, Euromaster, Saey en Profile. Via de Handelsweg is er een goede aansluiting op de N61 en N290 richting Hulst, Antwerpen, Gent en de Westerscheldetunnel. Ook het centrum van Terneuzen, de omliggende woonwijken en de dorpen in de omgeving zijn vanaf hier goed bereikbaar. Er zijn twee types garageboxen van 21 en 29 m², zodat er altijd een garagebox is die bij je past.

Dé perfecte plek voor zakelijke opslag, als werk-/klusruimte en stalling

De ruime garageboxen in Garagepark Terneuzen zijn zeer aantrekkelijk voor klein zakelijke ondernemers zoals schilders, klussers, installateurs, stukadoors, eigenaren van webshops en andere ondernemende mensen. Zo zijn de garageboxen geschikt als opslagruimte voor je bedrijfsvoorraad, als werk-/klusruimte of als belegging. Niet alleen voor ondernemers, maar ook voor particulieren die een hoogwaardige klus-/hobbyruimte of opslag zoeken is dit een uitstekende plek. Denk hierbij aan de bezitters van een caravan, camper, boot, motor of een exclusieve oldtimer. De grootte van de garagebox maakt het mogelijk om de ruimte te delen met familie of vrienden.

De garageboxen worden gebouwd in twee afmetingen, te weten 21 en 29 m². De XL-garageboxen van 21 m² hebben een maatvoering van 7 x 3 x 3 meter en een doorrijhoogte van 2,40 meter. Wil je meer ruimte, dan zijn de XXL-garageboxen van 29 m² perfect. Deze grote garageboxen hebben een maatvoering van 9 bij 3,25 x 3,50 meter en een doorrijhoogte van maar liefst 2,90 meter. De ligging op de begane grond zorgt voor een uitstekende bereikbaarheid met je auto en aanhanger, een boottrailer of een grote bestelbus.

Een veilige plek voor uw kostbare eigendommen

Dankzij de goede beveiliging kun je hier met een gerust hart je kostbare spullen laten staan. Het park is beveiligd met een hoog hekwerk, voorzien van stroomschokbeveiliging. Toegang tot het park is uitsluitend mogelijk via een gepersonaliseerde keytag en overal op het park is cameratoezicht met een verbinding naar de meldkamer. Bovendien heeft elke box een eigen inbraak- en brandalarm en het park is ook 's avonds goed verlicht door middel van een uitgekiend lichtplan.

De beveiligings- en alarminstallaties op het terrein voldoen ruimschoots aan de hoge kwaliteitseisen van het nationale BORG 2 beveiligingscertificaat, die het NCP heeft opgesteld samen met de CCV. Jaarlijks vindt controle plaats en wordt het certificaat hernieuwd. Het park heeft een parkbeheerder, die naast het dagelijks onderhoud ook een oogje in het zeil houdt.

Huursom: vanaf € 247,- excl. BTW (eerste 3 maanden gratis) 

Zoek je een mooie, hoogwaardige, representatieve en veilige opslag-/werkruimte met een ruime maatvoering in Terneuzen? Neem voor meer informatie contact met ons op of plan een bezichtiging, waar je vrijblijvend alle mogelijkheden met een persoonlijke adviseur kunt bespreken

Kenmerken

overdracht
vraagprijs Vanaf € 247,- excl. BTW
status beschikbaar
aanvaarding direct
bouwjaar 2023
bouw
hoofdfunctie garagebox
soort bouw nieuwbouw
onderhoud
onderhoud binnen uitstekend
onderhoud buiten uitstekend
oppervlakten
oppervlakte 21 en 29 m²
voorzieningen
indeling en omgeving
ligging industrieterrein
overige opties

Niet gevonden wat je zocht?

Plaats zoekopdracht

Vraag vrijblijvend meer informatie aan