Garageboxen

4704 SE Roosendaal
Vanaf € 135.- excl. BTW

Omschrijving

TE HUUR | Goed beveiligde garageboxen in Roosendaal

In het kort:

  • Ruime garageboxen variërend van 12 tot 29 m² 
  • Doorrijhoogte van 2.40 tot 2.90 meter
  • Altijd een garagebox die past bij je ruimtebehoefte
  • BORG-2 gecertificeerde beveiliging met o.a. inbraak- en brandalarm per box
  • Huisvesting voor klein zakelijke ondernemers en andere ondernemende mensen
  • Flexibele huurtermijn
  • Ook mogelijk om een garagebox te kopen als investering
  • Lage energiekosten dankzij de zonnepanelen op het dak
  • Per direct beschikbaar

Een veilige plek voor klein zakelijke ondernemers en particulieren

GaragePark Roosendaal is gesitueerd op industrieterrein Borchwerf aan de noordkant van Roosendaal. Het bedrijventerrein biedt ruimte aan een groot aantal ondernemers, van lokale tot landelijk bekende bedrijven als Keukenloods en Warmteservice. Er is een zeer goede aansluiting op de snelweg A17 (slechts 1000 meter afstand) richting Moerdijk, Bergen op Zoom en de A58. De ligging ten opzichte van Rotterdam en Antwerpen maakt het bedrijventerrein heel aantrekkelijk voor bedrijven uit vele sectoren. Er zijn per direct garageboxen in twee afmetingen beschikbaar, van 12 m² en 29 m². De garageboxen hebben een doorrijhoogte van respectievelijk 2.40 en 2.90 meter.

Op het bedrijventerrein, langs de A17 zijn diverse autobedrijven gevestigd en de rest van het bedrijventerrein kent een grote variatie aan ondernemers. Vlak om de hoek stopt bus 4 naar het station en de A17 zorgt voor een uitstekende verbinding met de snelwegen naar Rotterdam, Antwerpen, Zeeland en de regio Breda.

Dé perfecte plek voor zakelijke opslag, als hobby-/klusruimte en stalling

De garageboxen zijn zeer aantrekkelijk voor klein zakelijke ondernemers zoals schilders, klussers, installateurs, stukadoors, eigenaren van webshops en andere ondernemende mensen. Zo zijn de garageboxen geschikt als opslag-/werkruimte en als opslag voor bedrijfsvoorraad. Ook voor particulieren die een hoogwaardige klus-/hobbyruimte of opslag zoeken is dit een uitstekende plek. Denk hierbij aan de bezitters van een caravan, camper, boot, motor of een exclusieve oldtimer.

Er zijn twee verschillende afmetingen beschikbaar, variërend van 12 tot 29 m². Beide types zijn per direct beschikbaar, waardoor je al snel uw bedrijf kunt vestigen op bedrijventerrein Borchwerf. Op dit Garagepark zijn garageboxen op de begane grond en op de verdieping beschikbaar.

Een veilige plek voor uw kostbare eigendommen

Dankzij de goede beveiliging kun je hier met een gerust hart je kostbare spullen laten staan. Het park is beveiligd met een hoog hekwerk, voorzien van stroomschokbeveiliging. Toegang tot het park is uitsluitend mogelijk via een gepersonaliseerde keytag en overal op het park is cameratoezicht met een verbinding naar de meldkamer. Bovendien heeft elke box een eigen inbraak- en brandalarm en het park is ook 's avonds goed verlicht door middel van een uitgekiend lichtplan.

De beveiligings- en alarminstallaties op het terrein voldoen ruimschoots aan de hoge kwaliteitseisen van het nationale BORG 2 beveiligingscertificaat, die het NCP heeft opgesteld samen met de CCV. Jaarlijks vindt controle plaats en wordt het certificaat hernieuwd. Het park heeft een parkbeheerder, die naast het dagelijks onderhoud ook een oogje in het zeil houdt.

Zoek je een mooie, hoogwaardige, representatieve en veilige opslag-/werkruimte met een ruime maatvoering? Dan ben je hier aan het juiste adres. Neem voor meer informatie contact met ons op of plan een bezichtiging, waar je vrijblijvend alle mogelijkheden met een persoonlijke adviseur kunt bespreken.

Kenmerken

overdracht
vraagprijs Vanaf € 135.- excl. BTW
status beschikbaar
aanvaarding direct
bouw
hoofdfunctie garagebox
soort bouw nieuwbouw
onderhoud
onderhoud binnen uitstekend
onderhoud buiten uitstekend
oppervlakten
oppervlakte Vanaf 12 m²
voorzieningen
indeling en omgeving
ligging industrieterrein
overige opties

Niet gevonden wat je zocht?

Plaats zoekopdracht

Vraag vrijblijvend meer informatie aan