Garageboxen

Te huur

Helaas is dit object te huur.

Bekijk aanbod

Omschrijving

TE HUUR | Goed beveiligde garageboxen in Breda

In het kort:

 • Ruime garageboxen variërend van 18 tot 24 m²
 • Doorrijhoogte van 2.40 meter
 • Altijd een garagebox die past bij je ruimtebehoefte
 • BORG-2 gecertificeerde beveiliging met o.a. inbraak- en brandalarm per box
 • Huisvesting voor klein zakelijke ondernemers en andere ondernemende mensen
 • Eerste 12 maanden 50% korting (op boxen van 21 en 24 m²)
 • Flexibele huurtermijn
 • Lage energiekosten dankzij de zonnepanelen op het dak
 • Keuze uit een box op de begane grond, eerste of tweede verdieping
 • Ook te koop als interessante investering
 • Per direct beschikbaar


Een veilige plek voor klein zakelijke ondernemers en particulieren

GaragePark Breda is gebouwd aan de Tuinbouwveilingweg op het bekende bedrijventerrein Heilaar, strategisch gesitueerd aan de westkant van Breda. Op het bedrijventerrein zijn vele bekende bedrijven gevestigd waaronder Lidl, The Greenery, Voesenek en Sligro. Aan de zuidkant is de meubelboulevard met publiekstrekkers als Ikea, Leenbakker en Carpetright. Ook zijn er vele lokale en regionale bedrijven gevestigd, wat Heilaar tot een dynamische plek maakt voor ondernemers.

De ligging langs de Westelijke Rondweg is uitstekend. De A16 en A58 zorgen voor een uitstekende verbinding met Rotterdam, Antwerpen, Tilburg/Eindhoven en Zeeland. Ook het centrum van Breda, het Westerpark en Princenhage zijn in de nabijheid. Vlak om de hoek is een bushalte, van waaruit treinstation Breda en Zevenbergen te bereiken zijn.


Dé perfecte plek voor zakelijke opslag, als hobby-/klusruimte en stalling

De ruime garageboxen in Garagepark Breda zijn zeer aantrekkelijk voor klein zakelijke ondernemers zoals schilders, klussers, installateurs, stukadoors, eigenaren van webshops en andere ondernemende mensen. Zo zijn de garageboxen geschikt als opslag-/werkruimte en als opslag voor bedrijfsvoorraad. Ook voor particulieren die een hoogwaardige klus-/hobbyruimte of opslag zoeken is dit een uitstekende plek. Denk hierbij aan de bezitters van een caravan, camper, boot, motor of een exclusieve oldtimer.

Er zijn drie verschillende afmetingen beschikbaar, te weten 18, 21 en 24 m². Alle types zijn per direct beschikbaar, waardoor je al snel je bedrijf kunt vestigen op deze toplocatie in Breda. Op dit Garagepark zijn garageboxen op de begane grond en op de verdieping beschikbaar.


Een veilige plek voor uw kostbare eigendommen

Dankzij de goede beveiliging kun je hier met een gerust hart je kostbare spullen laten staan. Het park is beveiligd met een hoog hekwerk, voorzien van stroomschokbeveiliging. Toegang tot het park is uitsluitend mogelijk via een gepersonaliseerde keytag en overal op het park is cameratoezicht met een verbinding naar de meldkamer. Bovendien heeft elke box een eigen inbraak- en brandalarm en het park is ook 's avonds goed verlicht door middel van een uitgekiend lichtplan.

De beveiligings- en alarminstallaties op het terrein voldoen ruimschoots aan de hoge kwaliteitseisen van het nationale BORG 2 beveiligingscertificaat, die het NCP heeft opgesteld samen met de CCV. Jaarlijks vindt controle plaats en wordt het certificaat hernieuwd. Het park heeft een parkbeheerder, die naast het dagelijks onderhoud ook een oogje in het zeil houdt.

Zoek je een mooie, veilige ruimte met een ruime maatvoering in Breda? Het park bestaat uit maar liefst 198 boxen en voldoet uitstekend aan je wens als het om een goed beveiligde (werk)ruimte gaat. Heb je interesse om een van deze ruimtes te huren? Neem voor meer informatie contact met ons op of plan een bezichtiging, waar je vrijblijvend alle mogelijkheden met een persoonlijke adviseur kunt bespreken.


Kenmerken

bouw
hoofdfunctie garagebox
soort bouw nieuwbouw
onderhoud
onderhoud binnen uitstekend
onderhoud buiten uitstekend
oppervlakten
oppervlakte Vanaf 18 m²
voorzieningen
indeling en omgeving
ligging industrieterrein
overige opties

Niet gevonden wat je zocht?

Plaats zoekopdracht

Vraag vrijblijvend meer informatie aan