Garageboxen

4612 PT Bergen op Zoom
Vanaf € 205.- excl. BTW

Omschrijving

TE HUUR | Goed beveiligde garageboxen in Bergen op Zoom

In het kort:

 • Ruime garageboxen variërend van 14 tot 29 m² 
 • Doorrijhoogte van 2.00 tot maar liefst 2.90 meter
 • Altijd een garagebox die past bij uw ruimtebehoefte
 • Uitstekende ligging aan de Randweg, op korte afstand van de A4 en A58
 • BORG-2 gecertificeerde beveiliging met o.a. inbraak- en brandalarm per box
 • Geen of zeer lage energiekosten door de zonnepanelen
 • Huisvesting voor klein zakelijke ondernemers en andere ondernemende mensen
 • Flexibele huurtermijn
 • 24/7 toegang met persoonlijke keytag
 • Eigen postbus, sanitaire voorziening en actief parkbeheer
 • Aantal maten per direct beschikbaar

Een veilige plek voor klein zakelijke ondernemers en particulieren

Garagepark Bergen Op Zoom is gesitueerd aan de Ringerweg 14b in Bergen op Zoom, om de hoek van de Randweg West. Op deze locatie vind je garageboxen in vier verschillende afmetingen, waardoor er altijd een ruimte is die past bij je ruimtebehoefte. De kleinste garagebox is 14 m² en de XXL-garagebox is maar liefst 29 m². Niet alleen qua oppervlakte, maar ook als het gaat om de doorrijhoogte en vrije hoogte is er keuze.

Het bedrijventerrein is gesitueerd aan de westkant van Bergen op Zoom, vlak bij de Theodorushaven die in verbinding staat met het Bergsche Diep. Via de Randweg West zijn Bergen op Zoom, Halsteren en de uitvalswegen naar de A4 en A58 uitstekend te bereiken. Hiermee is je bedrijf gevestigd op een strategische plek ten opzichte van Antwerpen, Breda en de provincie Zeeland. In de directe omgeving bevinden zich verschillende bedrijven, onder andere uit de transportsector. Aan de Randweg West stoppen diverse bussen, die zorgen voor een goede verbinding met het treinstation.

Dé perfecte plek voor zakelijke opslag, als hobby-/klusruimte en stalling

De ruime garageboxen zijn zeer aantrekkelijk voor klein zakelijke ondernemers zoals schilders, klussers, installateurs, stukadoors, eigenaren van webshops en andere ondernemende mensen. Zo zijn de garageboxen geschikt als opslag-/werkruimte en als opslag voor bedrijfsvoorraad. Ook voor particulieren die een hoogwaardige klus-/hobbyruimte of opslag zoeken is dit een uitstekende plek. Denk hierbij aan de bezitters van een caravan, camper, boot, motor of een exclusieve oldtimer.

Er zijn vier verschillende afmetingen beschikbaar, variërend van 14 tot 29 m². De ligging op de begane grond zorgt voor een uitstekende bereikbaarheid met je auto met aanhanger of een grote bestelbus.

Een veilige plek voor uw kostbare eigendommen

Dankzij de goede beveiliging kun je hier met een gerust hart je kostbare spullen laten staan. Het park is beveiligd met een hoog hekwerk, voorzien van stroomschokbeveiliging. Toegang tot het park is uitsluitend mogelijk via een gepersonaliseerde keytag en overal op het park is cameratoezicht met een verbinding naar de meldkamer. Bovendien heeft elke box een eigen inbraak- en brandalarm en het park is ook 's avonds goed verlicht door middel van een uitgekiend lichtplan.

De beveiligings- en alarminstallaties op het terrein voldoen ruimschoots aan de hoge kwaliteitseisen van het nationale BORG 2 beveiligingscertificaat, die het NCP heeft opgesteld samen met de CCV. Jaarlijks vindt controle plaats en wordt het certificaat hernieuwd. Het park heeft een parkbeheerder, die naast het dagelijks onderhoud ook een oogje in het zeil houdt.

Zoek je een mooie, hoogwaardige, representatieve en veilige opslag-/werkruimte? Dan ben je hier aan het juiste adres. Neem voor meer informatie contact met ons op of plan een bezichtiging, waar je vrijblijvend alle mogelijkheden met een persoonlijke adviseur kunt bespreken.

Kenmerken

overdracht
vraagprijs Vanaf € 205.- excl. BTW
status beschikbaar
aanvaarding direct
bouw
hoofdfunctie kantoor
soort bouw bestaande bouw
onderhoud
onderhoud binnen uitstekend
onderhoud buiten uitstekend
oppervlakten
oppervlakte Vanaf 14 m²
voorzieningen
indeling en omgeving
aantal bouwlagen 1
ligging industrieterrein
overige opties

Niet gevonden wat je zocht?

Plaats zoekopdracht

Vraag vrijblijvend meer informatie aan