Amundsenweg 2

4462 GP Goes
€ 2750.- per maand

Omschrijving

Dit ruime en representatieve bedrijfsgebouw/showroom is gelegen op een strategische zichtlocatie aan de Nansenbaan te Goes. Dagelijks zijn er ruim 14.000 passanten. Via de A58 en de N256 is het pand direct bereikbaar. Door het vele glas en de eigentijdse architectuur heeft het geheel een uitstekende uitstraling. De fraaie accenten bieden de mogelijkheid om uw bedrijf naar buiten optimaal te presenteren.

Op dit moment is er nog één unit van ca. 395 m2 beschikbaar. Verhuurder zal nog een nieuwe representatieve entree creëren. Verder wordt de unit opgeleverd met een nieuwe toiletgroep en pantry. Met ca. 20 meter frontbreedte heeft het pand diverse reclamemogelijkheden, waaronder een opvallende zuil. In dit stadium is maatwerk nog bespreekbaar.

Bereikbaarheid en ligging
Deze bedrijfsruimte is gelegen op het bedrijventerrein "De Poel II" in Goes. De bereikbaarheid is uitstekend te noemen door de nabijheid van rijksweg A-58. Ook de verbinding naar de Westerscheldetunnel en het havengebied Vlissingen-Oost is goed. Antwerpen, Breda en Rotterdam liggen allen binnen handbereik. In de directe omgeving zijn onder andere Warmteservice Goes, Wijkopenautos.nl, Kookwereld Goes, Colijn IT, Pelma Keukens, Logus, AOC en het Beeldhuis Goes gelegen.

Bestemming
Bedrijfsdoeleinden tot en met categorie 3.2 van de Staat der Bedrijfsactiviteiten binnen het bestemmingsplan De Poel 2, hieronder valt het gebruik als:
-Bedrijfsmatige activiteiten voor zover deze voorkomen in de categorieën 1, 2, 3.1 en
3.2 van de Staat van Bedrijfsactiviteiten behorende bij dit bestemmingsplan;
-Showroom tot maximaal 1.500 m²;
-Detailhandel en kantoren als ondergeschikte nevenactiviteit bij de ter plaatse uitgeoefende bedrijfsactiviteiten;
-Detailhandelsbedrijven die gericht zijn op de verkoop van auto's, motorrijwielen, boten en caravans;
-Webshops;
-Aan-huis-gebonden beroepen en bedrijven.

Parkeren
Ruim voldoende op eigen terrein.

Kadaster
Gemeente Goes, sectie K, nummer 398, 1.937 m² groot en een appartementsrecht betreffende de magazijnruimte op de begane grond gemeente Goes, sectie K, nummer 397, appartementsindex 1.

Huurprijs
Unit 2: vanaf € 2750.- per maand.
 
Huurtermijn
5 jaren plus 5 optiejaren

Huurbetaling
De huurpenningen inclusief servicekosten en BTW dienen per maand vooruit voldaan te worden.

Huurindexatie
Jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na ingangsdatum huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks "CPI-Alle Huishoudens" (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Bankgarantie/waarborgsom
Bij huur een garantie ter grootte van een betalingsverplichting van 3 maanden huur inclusief BTW. Bij koop een zekerheidsstelling van 10% van de koopsom.

Omzetbelasting
Ingevolge artikel 11, lid 1, sub B, van de Wet Omzetbelasting zullen verhuurder en huurder een verklaring ondertekenen, op grond waarvan zij opteren voor belaste verhuur. Deze zogenaamde 'opteringsverklaring' zal bij ondertekening van de huurovereenkomst door huurder zijn ondertekend. Huurder verklaart hierbij dat de onroerende zaak ook tenminste gebruikt gaat worden voor doeleinden waarvoor recht op aftrek van omzetbelasting bestaat.

Huurovereenkomst
Model ROZ met enkele aanpassingen van verhuurders zijde.

Oplevering
In onderling overleg.

Kenmerken

overdracht
vraagprijs € 2750.- per maand
status beschikbaar
aanvaarding direct
bouwjaar 1993
bouw
hoofdfunctie bedrijfshal
soort bouw bestaande bouw
onderhoud
onderhoud binnen goed
onderhoud buiten uitstekend
oppervlakten
oppervlakte 1993
bedrijfshal 1300
voorzieningen
indeling en omgeving
ligging aan drukke weg
overige opties

Niet gevonden wat je zocht?

Plaats zoekopdracht

Vraag vrijblijvend meer informatie aan